De manier waarop jou bril gekleurd is bepaald hoe je naar het leven kijkt.


De dingen die je in je leven meemaakt zorgen voor de kleuring van je glazen. Hoe meer je meemaakt in het leven des te meer kleur op je glazen. Maar wat weten we nog van kleuren. Door te mengen ontstaan er andere kleuren. Rood en geel wordt oranje. Geel en blauw wordt groen. Maar wat nou als je alles door elkaar heen gooit dan wordt het donker, vies en bruin. Geen helderheid meer. Smeer dat op je bril van het leven en je blik wordt troebel. Je kan niet meer helder zien.

Hoe zou je naar de wereld kijken met heldere glazen. Dan is het veel rustiger, kan je makkelijker kijken en kost alles je minder moeite. Die verkleuring van de bril daar ontkomen we niet aan. Maar wat als ik je kan helpen om de donkere troebele kleuren weer weg te laten gaan. Een goede schoonmaakbeurt voor je blik veld.

Body Mind Release helpt je om je ballast die je opgedaan hebt in het leven los te laten en te vervangen door positieve gevoelens en emoties. Door het loslaten van de ballast wordt heel gericht de innerlijke oorzaak van levensklachten opgelost. BMR ontkleurt je bril waarmee je naar je leven kijkt en maken je blik weer helder. Het leven wordt een stuk leuker.

>