Missie geslaagd!

Half november kwam deze dame voor een traject bij mij. De behandelvraag was; meer zelfvertrouwen, zelfwaardering en minder afhankelijk van anderen. We zijn samen aan de slag gegaan en wekelijks hebben we stappen gemaakt. De grap is ze heeft het allemaal zelf gedaan. Ik heb haar alleen maar handvaten gegeven. Ik ben zo trots op de stappen die ze in 3 maanden gemaakt heeft.

De cijfers bevestigen het resultaat.
Mate van stress van 8 naar 1.
Piekeren van 8 naar 1
Onzekerheid/ angst van 7 naar 1
Ergeren aan anderen van 8 naar 1
Levensvreugde van 4 naar 8
Energie niveau van 4 naar 7
Concentratie van 4 naar 8
Helderheid in het hoofd van 2 naar 8

En heel van van deze resultaten hadden we al na 5 weken bereikt en blijven stabiel of verbeteren nog.
De hoofdvraag waar ze mee kwam; zelfwaardering van een 6,5 naar een 10+!!!

Ze neemt nu stappen die ze voorheen niet nam. Haar leven ziet er anders uit. Ze gaat nu haar grote droom volgen.
Het actief geven van Engelenreadings en kaartleggingen. Een doorbraak die ze voorheen niet gemaakt zou hebben.
Ik zie een gelukkig en stralend persoon.

Wil je ook je leven een beter cijfer geven. Na 6 tot 10 weken je ook zoveel beter voelen net als deze cliënt.
Het kan ook voor jou! Dus wil je nu stappen zetten en voor een minimale investering een levenslang resultaat, stuur me dan een bericht. Kijk voor mijn gegevens in mijn profiel. Ik help je groeien, naar een mooiere versie van jezelf!

#stress#burnout

>