EmB Bloedtest

Wil jij weten wat jouw bloed vertelt over jouw gezondheid?

Ons bloed liegt niet! Het stroomt dagelijks 7000 keer rond door onze bloedvaten. Elke keer met een waardevolle lading die ons in staat stelt om te leven. Zuurstof voor alle cellen, voedingsstoffen worden aangevoerd en afvalstoffen weer meegenomen om opgeruimd te worden.  Bloed komt overal in ons lichaam, van het puntje van onze tenen tot de haarvaten boven op ons hoofd.  Het bloed is niet alleen transportmiddel, maar ook temperatuurregelaar en middelpunt van ons afweersysteem. 

EMB test

Bloedtesten bij de huisarts kunnen bloedarmoede, ijzertekort, schildklierafwijkingen, auto-immuunziekten en bepaalde infecties aan het licht brengen. Uit het bloed kan echter meer informatie gehaald worden. In bloed zitten veel meer geheimen van ons lichaam verborgen. Door op een holistische manier naar bloedonderzoek te kijken kunnen we veel meer belastingen en verstoringen aantonen. De uitslag van de EMB test geeft mij bijzonder veel waardevolle en bruikbare informatie over tal van verstoringen van het lichaam en ene prachtige ingang om samen verder aan te werken.

Bij welke klachten kan een EMB test inzicht geven?

Wat gaan we meten?

EMB bloedtest

Door middel van een vingerprik ga ik bloed afnemen. Dit bloed wordt opgestuurd naar een laboratorium voor analyse. Hierbij worden de volgende dingen gemeten:

Hematologie: een volledige reguliere bloedanalyse van rode bloedcellen, witte bloedcellen en bloedplaatjes. Dit is gelijk aan de reguliere testen welke bij de huisarts gedaan worden.

Levend bloed analyse: een microscopisch onderzoek welke kijkt naar de vorm van onze bloedcellen. De vorm van onze bloedcellen zegt heel veel over onze gezondheid of mogelijk gebrek aan vitamine en mineralen.

Energetische analyse: door middel van bio resonantie kunnen we inzicht krijgen in de volgende zaken: 

 • Tekorten aan vitaminen
 • Tekorten  aan mineralen
 • Inzicht in vetzuren (omega 3 en de               verhouding met omega 6)
 • Afwijkingen in de hormoonhuishouding
 • Laaggradige ontstekingen
 • Inzicht in neurotransmitters                           (gelukshormonen)
 • Stress parameters
 • Belasting van de meridianen
 • Afwijkingen in de darmen
 • Insuline resistentie
 • Blokkades van het auto-                                    immuunsysteem, maag, lever, kaak en          tanden. 
 • Blokkades op medicijn opname,                    vaccinatie schade
 •  Allergieën

Meten is leuk, maar hoe nu verder?

Tijdens de eerste afspraak, gaan we kijken naar je klachten. Door kinesiologie kunnen we vragen stellen aan het lichaam. Niet of we rijk en gelukkig worden en of we snel dood gaan maar eigenlijk alle gesloten vragen, vragen die met ja of nee beantwoord kunnen worden kunnen we aan je lichaam stellen. Door samen in gesprek te gaan ga we zo op zoek naar de oorsprong van de klachten. Want vaak zit het probleem veel dieper dan dat we met onze gedachten kunnen beredeneren.

Vervolgens  gaan we bloed prikken wat opgestuurd wordt voor analyse. Uit de metingen volgt ook een advies. Heel veel tekorten kunnen opgelost worden door middel van goede supplementen. We gaan niet alles wat uit de test komt aanpakken. We pakken de grootste verstoringen aan. Zie het als een rivier die afgesloten is door een dam. We maken een paar gaten waardoor het water weer gaat stromen. Door de kracht van het water zal uiteindelijk de dam afbreken en de weg weer vrijgemaakt worden. Door actief aan de grootste verstoring te werken wordt het zelf herstellend vermogen van het lichaam weer geactiveerd en komt er ruimte voor rust, geluk en ontspanning.

Wanneer je voor de EMB basis kiest krijg je nadat het rapport is uitgewerkt het volledige rapport inclusief een suppletie advies. De geadviseerde supplementen bestel ik de eerste keer voor je zodat je zeker weet dat je ,et de juiste middelen gaat werken aan je herstel.

Wanneer je voor de EMB extra uitgebreid kiest plannen we samen een tweede afspraak. Dit kan live of online zijn. Tijdens de tweede afspraak bespreken we de testuitslagen en krijg je een persoonlijk voeding en  supplementen advies op maat, dit gaat jou helpen om van je klachten af te komen. Je krijgt een volledig rapport met alle uitslagen plus een uitwerking van alle parameters. Ook hier zorg ik voor de eerste bestelling van je geadviseerde supplementen. Dit is het begin van mijn traject, om jou beter in je kracht, je leven en je lijf te zetten. 

Dit is wat een EMB bloedtest voor je kan doen:

Wil je meer weten over de EMB of iets over mijn leefstijlprogramma Leef Vitaal? Klik dan hieronder op de button en maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.

>