Gratis kennismakingsgesprek

Wat fijn dat je hulp zoekt om stappen te gaan maken je gezondheid te verbeteren.  Je merkt dat het eigenlijk niet meer gaat en dat je hulp nodig hebt om stappen te maken om hieruit te komen. En dat is de belangrijkste stap die je nu kan maken. Voor jezelf erkennen dat je wat hulp van buitenaf kan gebruiken. En daar kan ik je alleen maar een groot compliment voor geven.
Uit eigen ervaring weet ik dat het echt niet makkelijk is om te erkennen dat je hulp nodig hebt. Daarom sta ik voor je klaar om met jou te gaan werken aan de mooiste, krachtigste, gezondste en meest vitale versie van jezelf. Jij 2.0! 

Wat ik minstens zo belangrijk vind is dat wij een klik hebben en jij je comfortabel voelt bij mijn begeleiding. Daarom biedt ik je de mogelijkheid om een gratis kennismakingsgesprek in te plannen. We gaan dan samen kijken naar jouw behoeften en hoe deze aansluiten bij mijn begeleiding.  In een gesprek van 30 minuten, dit kan zowel online als persoonlijk leer je mij kennen en vertel ik je van alles over mijn werkwijze. De afspraak kan je direct hieronder in mijn agenda inplannen. Na het reserveren van de tijd en het invullen van je gegevens wil ik je vragen een vragenlijst in te vullen zodat ik het ons gesprek goed kan voorbereiden. De link naar het vragenformulier vind je in de bevestiging die je direct na de boeking ontvangt.

>