Gratis adviesgesprek

Wat fijn dat je hulp zoekt om je dagelijkse stress te verlagen en met je vitaliteit en gezondheid aan de slag wil gaan. Je merkt dat het eigenlijk niet meer gaat en dat je hulp nodig hebt om stappen te maken om hieruit te komen. En dat is de belangrijkste stap die je nu kan maken. Voor jezelf erkennen dat het niet gaat zo. En daar kan ik je alleen maar een groot compliment voor geven. Uit eigen ervaring weet ik dat het echt niet makkelijk is om te erkennen dat je hulp nodig hebt. Daarom sta ik voor je klaar om met jou te gaan werken aan de mooiste, krachtigste, gezondste en meest vitale versie van jezelf. Jij 2.0! 

Wat ik minstens zo belangrijk vind is dat wij een klik hebben en jij je comfortabel voelt bij mijn begeleiding. Daarom biedt ik je de mogelijkheid om een gratis adviesgesprek in te plannen. We gaan dan samen kijken naar jouw behoeften en hoe deze aansluiten bij mijn begeleiding.  In een gesprek van 30 minuten, dit kan zowel online als persoonlijk leer je mij kennen en vertel ik je van alles over mijn werkwijze. De afspraak kan je direct in mijn agenda inplannen door op de knop hiernaast te klikken

maak direct een afspraak

Met een druk op de knop, kun je direct een afspraak maken in mijn digitale agenda. Je krijgt er vanzelf een bevestiging van in je mailbox. Met deze bevestiging kun je het ook in je eigen digitale agenda plaatsen!

maak direct een afspraak
Chat openen

gratis webinar

gezonde voeding: de sleutel naar een beter leven

  3  5
dagen
:
 
  0  3
uren
:
 
  2  8
minuten
:
 
  3  1
Seconds

You missed out!