Leef Vitaal

Herken je dit ook?

Hoe zou het voor je zijn als?

Dat kan met:

Het LEEF VITAAL PROGRAMMA, een compleet maatwerk programma afgestemd op jouw lichamelijke behoeften. In een volledig 1 op 1 traject gaan we werken aan het oplossen van jouw problemen. Voor mij is leefstijl meer dan alleen maar kijken naar goede voeding. Leefstijl en vitaliteit zijn een combinatie van fysieke, mentale, emotionele en spirituele factoren. Vandaar dat al deze elementen vertegenwoordigd zijn in het programma. We gaan je klachten in kaart brengen. Dit doen we door naar het volledige plaatje te kijken. Ik heb een holistische visie en bijbehorende aanpak. Dit omdat ik geloof dat lichaam en geest met elkaar verbonden zijn. 

leefstijl verandering
Ze de eerste stappen naar een vitaler leven!

Het een staat niet los van het ander. We gaan meten, een volledige bloed analyse laten we uitvoeren in een laboratorium. Zodat we objectieve waarden hebben die tekorten aangeven. Van daaruit gaan we in combinatie met de punten die uit de intake naar voren komen een plan maken hoe we je gezondheid gaan verbeteren. Elk mens is uniek en daarom is ook elke traject anders. Wat er in ieder geval in zit zijn leefstijl coaching sessies, een of meerdere ademsessies en een tweetal massages om alle indrukken te integreren in het lichaam. in het overzicht hieronder staan alle items van het traject genoemd.

Daarnaast krijg je in het traject een sessie met Inge van Balancing. Zij is expert op het gebied van hooggevoeligheid en trauma verwerking en gaat samen met je aan de slag in een systemische opstelling om te kijken naar wat de (onbewuste) oorsprong van je problemen is. Daarnaast kan ze je ook helpen met het oplossen van onverwerkte trauma stukken.

Zo gaan we in een periode van 4 maanden werken aan herstel van je leefstijl. Dit traject duurt bewust meerdere maanden omdat herstel ook een biologisch proces is. Het lichaam heeft tijd nodig om resultaten te boeken, nieuwe cellen en bloed aan te maken en te wennen aan de nieuwe manier van leven. 

Heb je interesse in een traject dan plannen we eerst altijd een gratis kennismakingsgesprek in. In 30 minuten kan ik je uitleggen wat ik voor je kan betekenen en kan jij kijken of je een klik met mij hebt. We gaan samen de diepte in en dan is het belangrijk dat er een wederzijdse klik is. 

>