Lichter leven dagretreat

Al onze patronen, overtuigingen en gedragingen zijn een uiting van onze jeugd en welke voorbeelden we daarin hebben meegekregen van onze ouders. Jij bent onderdeel van dit familiesysteem en hebt daarin jouw eigen unieke plek. Vaak ben je als (sensitief) kind onbewust gaan zorgen voor je ouders, heb je de lasten, stress en niet geheelde trauma’s van jouw (voor)ouders gedragen. Dat kan in jouw leven voelen als zwaarte en uit zich regelmatig in verdriet, angst en boosheid. Of wellicht blijf je steeds tegen dezelfde thema’s in je leven aanlopen. In deze dag gaan we actief aan de slag met het losmaken van oude blokkades, meer ruimte creëren in je lichaam en hoofd, zodat je weer meer rust en energie kan ervaren in jezelf. Ben je klaar met al die zwaarte in jezelf, wil je weer leven vanuit jezelf en wil je weer ervaren hoe het is om lichter te leven? Voel je dan welkom!

Wat kun je verwachten?

We nemen je gedurende de dag mee op ontdekkingsreis naar jezelf. De dag wordt rustig opgebouwd en bestaat uit een combinatie van informatie en ervaringsgerichte oefeningen. Juist in de interactie met anderen kan je heel veel leren. Het is een dag om los te laten wat jou op dit moment nog tegenhoudt om volop in jouw licht te gaan staan.

Praktisch:

Datum: 15 april 10.00-17.00, incl lunch, koffie/thee en iets lekkers
Locatie: Dotterbloemstraat 1
3053 JV Rotterdam
Deze mooie locatie grenst aan het prachtige Schiebroekse park.

Deze dag geef ik samen met Inge, al meer dan 23 jaar mijn partner. Samen we hebben we al meerdere workshops gegeven en trainingen ontwikkeld. Doordat we al zo lang samenzijn, vullen we elkaar prachtig aan en weten we precies wat jij nodig hebt.

Early bird t/m 31 maart €122,-

Daarna betaal je de reguliere prijs van €144,-

Wat zeggen anderen van deze workshop

De weken voorafgaand aan deze dag was ik gespannen. Mensen die ik vertelde reageerden verschillend. De één dacht dat het een gezellig klets-en knutselclubje was. En de ander snapte precies wat er nodig was om deze workshop te volgen. Eigenlijk had iedereen gelijk. We hebben gezellig gezeten met elkaar, gekletst en geknutseld. Maar onder dat alles borrelde het en leek het wel een vulkaan die langzaam ging ontploffen, uit elkaar spatte en veeeel uitspuugde. Jullie bouwden deze dag goed en langzaam op. We kregen meer vertrouwen en voelde zoveel warmte, liefde en begrip. We hadden allen een eigen verhaal, maar toch waren er overeenkomsten. Veel emoties zijn aan bod geweest en het luchtte op. Eindelijk kwam het eruit. Dat wat zo lang onder water is gehouden. De sluis werd open gegooid en alles stroomde eruit. Het mocht eindelijk! Thuis gekomen wilde ik omhelst en gehoord worden. Helaas was dat er niet. Ik trok me (wederom) terug in mezelf en heb in mijn eigen zijn verwerkt wat ik toch niet onder woorden kon brengen. Het voelt goed. Het heeft een plaats gekregen. Dank voor alle liefde en mooie complimenten
Xandra
>