Nooit meer burn out

Nooit meer burn out, minder stress in het lijf, geen faalangst of onzekerheid, meer energie, meer rust in je hoofd, zelfvertrouwen dat is toegenomen. Elke dag lekker in je vel zitten.

Wil je dat ook ervaren? Lees dan verder.

Herken je dit?

Je hebt last van spanning in je lijf. Dit uit zich in chaotische gedachten, niet kunnen concentreren. Het gevoel hebben dat dingen je snel te veel zijn.  Je voelt je prikkelbaar en daardoor raakt je sneller geïrriteerd. Een kleine opmerking kan al voldoende zijn om je van slag te maken. 
Je slaapt slechter waardoor je lijf steeds vermoeider aanvoelt. Spieren gaan sneller pijn doen en je hebt geen energie meer hebt om lekker te kunnen ontspannen. De tijd dat jij je rustig en volledig op je gemak gevoeld hebt is al weer een tijd geleden.

Stressklachten? Ik help je bij Vuurvitaal

Hoe zou het voor je zijn als?

Gewoon al die spanning er niet was. Dat als je ’s ochtends wakker wordt je denk yes, ik kan er weer tegenaan. Laat maar komen die mooie nieuwe dag. Je hebt weer zin om aan de slag te gaan, want je weet dat je goed je grenzen kan bewaken en prioriteiten kan stellen waardoor je je werk goed kan verdelen zonder dat het je teveel wordt. 

Dit is mogelijk als

We samen een Body Mind Release traject starten. Een concrete  doelgerichte bewezen methode om de innerlijke oorzaak van levensklachten aan te pakken.
Tijdens een kortdurend traject van 7 sessies gaan we doelgericht aan de slag om jouw problemen aan te pakken met een blijvend resultaat. Niet praten maar doen, ongeacht de oorsprong van je klachten of  andere therapie die je mogelijk gevolgd hebt.  

BMR boek

Aan het einde van dit traject

Hebben we je de rugzak die ervoor zorgt dat jij het leven momenteel als zwaar ervaart leeg gemaakt. De negatieve en zware lading hebben we vervangen door positiviteit. Je gaat leven in plaats van overleven. Doordat je beter in staat bent om je grenzen aan te geven ben je minder afhankelijk van de oordelen en meningen van anderen. Meer energie, zelfvertrouwen en een goede basis om verder op te gaan.

BMR Traject

Jouw investering voor dit traject

695,-
  • Incl. werkboek
  • Tussen de sessies door contact via app of mail
  • Sessies kunnen zowel offline in de praktijk als online
  • Gratis inspiratie sessie van 30 minuten met uitleg over het traject
Body Mind Release Daniël Hofman

FAQ

Veel gestelde vragen

Body Mind Release is een bewezen effectieve methode voor oplossen van de innerlijke oorzaak van levensklachten

Dit omvat fysieke klachten, zoals pijn en vermoeidheid. Emotionele klachten, zoals verdriet, verlies. Mentale klachten, zoals angsten en depressie. Sociale klachten, zoals afhankelijkheid, relatie of familie problemen .

De duur van een traject hangt af van de intensiteit van de klachten. Een traject bestaat uit 7 consulten. Tussen de consulten ga je aan de slag met huiswerk. De doelstelling is elke dag 2x 10-15 minuten actief bezig zijn met je huiswerk. Maar mocht dit te intens zijn dan kan het altijd langzamer. De tijd tussen de consulten wordt dan langer. Alles stemmen we af op jouw proces en behoeften.

Ja maar altijd in overleg met je behandelend arts of specialist. 

Nee helaas niet, het is wel mogelijk om een gratis inspiratie sessie te boeken van 30 minuten. Dan kunnen we kijken of er een wederzijdse klik is en geef ik je uitleg over de methode. Omdat het een doorlopend traject is met een vaste structuur dient het traject in een keer betaald te worden.