GEzonder en gelukkiger leven

Mijn aanpak voor meer geluk en gezondheid in het dagelijks leven.

Ik weet wat als geen ander hoe het is om een bun-out te hebben. Been there, done that. Het gebrek aan energie, de totale lusteloosheid in je lijf. Niet meer kunnen nadenken, alles vergeten. Alleen maar willen slapen en moe zijn van de minste of geringste inspanning. Ik ben er geweest, twee keer en ik ga niet meer terug; NOOIT MEER 

Om jou te helpen herstellen van of om te voorkomen dat je ooit terug valt in een nieuwe burn-out heb ik het programma “Nooit meer burn-out in drie stappen” ontwikkeld. Een speciaal holistisch programma dat zich richt op alle facetten die ervoor kunnen bijdragen dat jij meer energie in het dagelijks leven gaat ervaren en geen kans hebt om te vervallen in een burn-out.

STAP 1: MEER ENERGIE

Lekker in je vel
Meer energie, lekkerder in je vel

Als je fysiek net op orde bent hoe wil je dan ooit  je mindset over stress veranderen. Voor een gezonde geest is een gezond lichaam van essentieel belang. In deze stap werken we met het lijf, de motor die alle processen draaiend houdt. De motor gaan we voorzien van de juiste brandstof en goede olie om de boel soepel te laten lopen. Want een lijf in goede gezondheid zorgt voor meer energie en daarmee rust in je systeem. Wil je meer weten over deze stap en wat het voor je kan doen klik dan op de button hieronder. 

STAP 2: Meer rust in het hoofd

Met alleen rust in je lijf ga je een burn-out niet voorkomen. Alles wat je meemaakt draag je mee in je rugzak. Maar alleen een sterk lijf gaat niet voorkomen dat de rugzak straks te zwaar wordt. Als je niks uit de rugzak haalt waardoor hij minder zwaar wordt blijft dit zorgen voor klachten en op langere termijn voor een burn-out. Om dat te voorkomen is het NU goed om die rugzak te legen en te zorgen dat je meer rust in je hoofd krijgt. En zo weer rechtop kan staan en niet gebukt blijft gaan onder de ballast die je dagelijks met je mee moet dragen.

Minder last ervaren
minder last = meer kracht

STAP 3: Hoe kijk je naar jezelf en de wereld

Hoe kijk jij naar wereld als alles kan en mag?

Op de bodem van de put is het koud en donker en je enige zorg is hoe ga ik hier ooit weer uit komen. Als ik je dan vraag hoe ben je daar gekomen dan hebben de meeste mensen geen idee hoe het ooit zover heeft kunnen komen. Daarom zijn deze stappen zo belangrijk. Pas als jij een energiek lichaam hebt en een helder hoofd kan jij gaan kijken naar hoe je in deze situatie bent gekomen en wat je kan doen om hier uit te blijven.

Stap 3: is een logisch vervolg op stap een of twee en is daarom niet los te boeken. Uiteraard is het wel mogelijk om stap 1 of 2 wel los te volgen.

Nooit meer burn-out programma

Drie stappen naar een leuker, energieker, fitter, gezonder leven. Natuurlijk hoef je niet in een burn-out te zitten om aan deze stappen deel te kunnen nemen. Kwaliteit van leven is kostbaar en waarom zou je wachten op erger als je nu ook als stappen kan zetten naar meer energie en lekkerder in je vel. Kies je voor meer energie, meer rust in het hoofd of een krachtige combinatie van alledrie de bovengenoemde stappen.
Het ALL INCLUSIVE pakket voor een leve lang FIT.

MEer energie

165
 • Twee sessies
 • Merkbaar effect binnen enkele weken
 • 100% investeren in jezelf
 • Blijvend effect op lange termijn

Voor iedereen die nu wil investeren in zichzelf en een gezonde toekomst!

rust in het hoofd

695
 • 7 - 8 sessies
 • Wekelijkse of twee wekelijkse afspraken
 • Innerlijke oorzaak gericht aangepakt
 • Blijven effect op lange termijn

Ga nu aan de slag met de ballast die zorgt voor jouw klachten

All inclusive programma

1125
 • Alle bovengenoemde trajecten
 • Twee ontspanning massages van 60 minuten
 • Twee aanvullende coaching sessie voor nieuwe inzichten

Het totale pakket voor een lang en gezond leven

Chat openen

gratis webinar

gezonde voeding: de sleutel naar een beter leven

  3  5
dagen
:
 
  0  3
uren
:
 
  2  8
minuten
:
 
  3  1
Seconds

You missed out!