Social Deal ontspanningsmassage

Tijd voor ontspanning

Wat fijn dat je gekozen hebt voor een moment voor jezelf.  In deze drukke tijd is het goed om even volledig te ontspannen en gewoon even niks te hoeven. Dat is mijn doel van mijn ontspanningsmassage. Een flow creëren waarin je niks moet, kan wegzakken in volledige ontspanningen even resetten. Ik sta een uur volledig tot je beschikking.

Een afspraak maken gaat heel eenvoudig. De in de balk helemaal onderaan de pagina link kan je direct een afspraak boeken in mijn agenda. Je reserveert dan direct een plek die jou uitkomt. Ik krijg een melding van de boeking en verder hoef je niks te doen.

Handoeken zijn allemaal voorradig in de praktijk. Wel wil ik je vragen om de voucher mee te nemen naar de afspraak. Deze moet ik scannen ter bevestiging voor Social Deal. Ik zie je graag binnenkort bij mij in de praktijk.

Daniël Hofman

De massages worden gegeven in de ruimte van Licht op Verbinding aan de Schinkelse Baan 6 in Capelle aan de IJssel. De ruimte bevind zich  op de eerste etage en er is in het pand een lift aanwezig. Voor de deur is gratis parkeergelegenheid. 

Is alleen ontspanning niet voldoende lees dan nog even verder.

Loop jij met Je hebt last van spanning in je lijf. Dit uit zich in chaotische gedachten, niet kunnen concentreren. Het gevoel hebben dat dingen je snel te veel zijn.  Je voelt je prikkelbaar en daardoor raakt je sneller geïrriteerd. Een kleine opmerking kan al voldoende zijn om je van slag te maken. 

 Hoe zou het voor je weer lekkerder in je vel zit, meer energie hebt en meer rust ervaart.
Wil je weten hoe ik je hierbij kan ondersteunen boek dan hier een gratis adviesgesprek. 

Lekker in je vel
Plan hier je gratis adviesgesprek

Wat zeggen anderen over mijn massage

Een heerlijke en ontspannen massage gehad. Er was een fijne en ontspannen sfeer. Fijne masseur, je voelt je echt helemaal zen na afloop! Een aanrader!
Varsha Sardjoe
*****
Vriendelijke attente gastheer/masseur, Super relaxte behandeling, mooie muziek en een heerlijke olie!!
Gerda v/d P
*****
Rustige omgeving. Goed verwarmd. En fijne en zeer ontspannende massage.
Margriet Schouten
*****
Plan hier een afspraak
Chat openen

gratis webinar

gezonde voeding: de sleutel naar een beter leven

  4  2
dagen
:
 
  0  8
uren
:
 
  4  9
minuten
:
 
  5  5
Seconds

You missed out!