Van stress naar dagelijks meer energie

Wie wil dat niet; goede gezondheid, fijne gedachten, veel energie en gelukkig zijn. Er zijn veel factoren hierop van invloed. Een van de grootste waar we dagelijks mee te maken hebben is onze voeding. Veel van onze dagelijkse klachten en o.a. stress zijn veelal gerelateerd aan voeding. Daar zit een sleutel naar herstel of de start van een gezonder en gelukkiger leven. Dus, wil je meer energie, minder stress in het dagelijksleven, geen vage klachten, meer concentratie, helderheid en focus, gewoon lekkerder in je vel? Lees dan verder

Herken je dit?

Je kan een prachtige glimmende Porsche voor de deur hebben staan maar zonder olie in motor zal hij voor geen meter rijden.  Zo is het ook met ons lichaam, als we ongezond eten of te kort hebben aan bepaalde hormonen leidt dit tot: 

1.Vermoeidheid/(hoofd)pijnklachten
2.Opgejaagd gevoel/onrust
3.Angst/paniekklachten/depressie
4.Slechte spijsvertering/problemen met darmen
5.Sneller ziek/moeizamer herstellen
6.Pijnlijke nek/schouders/rug
7.Piekeren/vergeetachtig/niet meer helder kunnen denken
8.Prikkelbaar, kort lontje
9.Slechter slapen
10.Hoge ademhaling/hyperventilatie

Waarschijnlijk heb je last van chronische stress. Ons stress systeem is ons meest dominante systeem in ons lichaam. Dus alle aandacht gaat naar deze klachten. Je lichaam besteed alleen energie aan deze zaken. Je biologische motor loopt gewoon niet lekker, alles is zwaar. 

Laat jouw motor weer soepel lopen

Hoe zou het voor je zijn als?

Als jij rustiger door de dag heen komt. Meer energie hebt, minder onverklaarbare klachten die je dagelijks bezig houden. Pijnklachten die minder worden of zelfs weg zijn. Gewoon aan het einde van de dag energie overhouden zonder dat je al halverwege de dag door je voorraad heen bent en je eigenlijk op je reserves loopt. 

Dit is mogelijk als

We multidisciplinair naar voeding en stress gaan kijken. Naast de ballast die er voor zorgt dat we stress ervaren in ons leven zit er ook een stuk biologie achter stress. In de MEER ENERGIE sessies gaan we werken aan het herstel van jouw innerlijke motor.
In een MEER ENERGIE sessie doen we het volgende:

 1. Luisteren naar je lichaam
 2. Fysieke en mentale stress meten
 3. Stressbestendigheid meten
 4. Tekorten aan gelukshormonen opsporen
 5. Doorlaatbaarheid celmembranen meten d.m.v. bloedanalyse
 6. Lab test tekorten vitamines en mineralen

Wil je weten of dit voor jou toegevoegde waarde heeft plan dan hieronder direct je gratis adviesgesprek.

stress meten
Meten = weten

Aan het einde van dit traject

Heb je meer inzichten over wat voeding met je doet. Heb je een op maat gemaakt advies over wat goed past bij jouw lichaam qua gezonde voeding. Heb je inzicht in welke gelukshormonen in onbalans zijn. Ben je actief aan de slag gegaan met het aanvullen van deze tekorten in de vorm van orthomoleculaire supplementen met alle positieve gevolgen van dien. Doordat jou biologische motor goed draait ga je van overleven naar leven. Meer energie, minder pijnen, klachten en kwalen.

Meten = weten

MEER ENERGIE sessies

165,-
 • Sessie 1
 • Uitgebreide uitleg over de relatie tussen stress en voeding
 • Stressbestendigheid meten
 • Fysieke en mentale stress meten
 • Omega 3 vetzuren analyse dmv bloedonderzoek
 • Tekorten aan gelukshormonen opsporen
 • Sessie 2
 • Persoonlijk voedingsadvies
 • Bespreken van de uitslagen van de bloedanalyse
 • Persoonlijk orthomoleculair supplementen advies
 • Tips om je stress te verlagen in je persoonlijke situatie
Meer energie
Straks weel springlevend en vol vitaliteit door het leven

FAQ

Veel gestelde vragen

Ja, deze extra meting is onderdeel van deze sessie. In de eerste sessie nemen we bloed af voor de analyse en in de tweede sessie bespreken we de uitslagen.

Ja, je kan gelijk al wat tips gaan toepassen die we in de eerste sessie bespreken. Na de eerste sessie ga ik aan de slag met het schrijven van een persoonlijk advies. In het tweede gesprek bespreken we alle resultaten van de testen en volgt er een persoonlijk advies waar je dan mee aan de slag kunt. 

Ieder mens is uniek en iedereen heeft zo zijn eigen behoeften. Daarom is vooraf niet aan te geven welke supplementen gebruikt moeten worden. Het advies is persoonlijk en de supplementen moeten apart aangeschaft worden.

Nee, afhankelijk van het soort medicijnen kunnen sommige supplementen wel of niet geadviseerd worden. Dit bespreken we samen in het eerste consult