Van stress naar dagelijks meer energie

Wil je meer energie, minder stress in het gelijksleven, geen vage klachten, meer concentratie, helderheid en focus, gewoon lekkerder in je vel? Lees dan verder

Herken je dit?

Je kan een prachtige glimmende Porsche voor de deur hebben staan maar zonder olie in motor zal hij voor geen meter rijden.  Zo is het ook met ons lichaam, als we ons niet goed voeden of te kort hebben aan bepaalde hormonen leidt dit tot: 

1.Vermoeidheid/(hoofd)pijnklachten
2.Opgejaagd gevoel/onrust
3.Angst/paniekklachten/depressie
4.Slechte spijsvertering/problemen met darmen
5.Sneller ziek/moeizamer herstellen
6.Pijnlijke nek/schouders/rug
7.Piekeren/vergeetachtig/niet meer helder kunnen denken
8.Prikkelbaar, kort lontje
9.Slechter slapen
10.Hoge ademhaling/hyperventilatie

Waarschijnlijk heb je last van chronische stress. Ons stress systeem is ons meest dominante systeem in ons lichaam. Dus alle aandacht gaat naar deze klachten. Je lichaam besteed alleen energie aan deze zaken. Je biologische motor loopt gewoon niet lekker, alles is zwaar. 

Laat jouw motor weer soepel lopen

Hoe zou het voor je zijn als?

Als jij rustiger door de dag heen komt. Meer energie hebt, minder onverklaarbare klachten die je dagelijks bezig houden. Pijnklachten die minder worden of zelfs weg zijn. Gewoon aan het einde van de dag energie overhouden zonder dat je al halverwege de dag door je voorraad heen bent en je eigenlijk op je reserves loopt.

Dit is mogelijk als

We multidisciplinair naar stress gaan kijken. Naast de ballast die er voor zorgt dat we stress ervaren in ons leven zit er ook een stuk biologie achter stress. Door een stressologie sessie te boeken gaan we werken aan het herstel van jouw innerlijke motor.
In een stressologie sessie doen we het volgende:

 1. Luisteren naar je lichaam
 2. Fysieke en mentale stress meten
 3. Stressbestendigheid meten
 4. Tekorten aan gelukshormonen opsporen
 5. Doorlaatbaarheid celmembranen meten
 6. Lab test tekorten vitamines en mineralen

Wil je weten of dit voor jou toegevoegde waarde heeft plan dan hieronder direct je gratis adviesgesprek.

stress meten
Meten = weten

Aan het einde van dit traject

Heb je inzicht in welke gelukshormonen in onbalans zijn. Ben je actief aan de slag gegaan met het aanvullen van deze tekorten in de vorm van orthomoleculaire supplementen met alle positieve gevolgen van dien. Doordat jou biologische motor goed draait ga je van overleven naar leven. Meer energie, minder pijnen, klachten en kwalen.

Meten = weten

Stressologie sessie

115,-
 • Stressbestendigheid meten
 • Fysieke en mentale stress meten
 • Omega 3 vetzuren analyse
 • Tekorten aan gelukshormonen opsporen
 • Voeding en orthomoleculair supplementen advies
Meer energie
Straks weel springlevend en vol vitaliteit door het leven

FAQ

Veel gestelde vragen

Ja, aan de hand van het advies kan je direct starten met de geadviseerde orthomoleculaire supplementen. We plannen na 3 weken een telefonische of zoom afspraak om de resultaten van de vetzuren analuyse te bespreken.

Ieder mens is uniek en iedereen heeft zo zijn eigen behoeften. Daarom is vooraf niet aan te geven welke supplementen gebruikt moeten worden. Het advies is persoonlijk en de supplementen moeten apart aangeschaft worden.

Nee, afhankelijk van het soort medicijnen kunnen sommige supplementen wel of niet geadviseerd worden. Dit bespreken we samen in het consult

Chat openen