Workshop massage voor stellen

Wil jij dit ook?

Zou je graag een keer een ontspanningsmassage workshop willen volgen maar voel je je niet op gemak in een grote groep.
Allemaal mensen bij elkaar die je niet kent en weinig ruimte voor individuele aandacht. Of je moet gelijk 8 weken een avond in de week aan de slag. 

Hoe zou het dan zijn?

Als er een mogelijkheid is om een massage voor twee te volgen.
Een privé workshop voor jou en je partner, vriend of vriendin. Waarin jullie uitgebreid elkaar gaan leren te leren masseren.
Zodat je het betere wrijf en friemel werk kan inruilen voor professionele technieken.

Dat kan!

In deze workshop staat de aandacht voor het individu centraal. De massagetechnieken worden door mij voorgedaan waarna je het zelf gaat oefenen op je partner. Je krijgt individuele instructies en uitleg hoe je het beste moet staan en handelen om een goede massage te geven. In deze workshop ben je zowel gever als ontvanger. Jullie bepalen samen in welke volgorde. Jullie gaan een aantal basis massagetechnieken leren,. Daarnaast zullen ook een aantal technieken uit o.a. de lomi lomi massage en de Champissage meegenomen worden.

Resultaat!

Na de workshop zijn jullie in staat om elkaar een ontspannende massage te geven. Vol tips en inspiratie gaan jullie weer naar huis. Uiteraard krijgen jullie een volledige hand-out zodat je alles op je gemak kan nalezen.

De workshop is op aanvraag en wordt gegeven op doordeweekse avonden van maandag tot donderdag van 19:30 tot 22:00 uur en op zaterdag ochtend van 09:30 tot 12:00 uur. De investering voor deze workshop bedraagt €175,-. Dit is voor een verzorgde avond bij mij in de praktijk. Jullie leren beide een massage te geven. Na afloop krijgen jullie een hand-out met daarin een uitleg van alle behandelde technieken.

Daarnaast is het ook mogelijk om wanneer je in Rotterdam woont de workshop aan huis te volgen. Ik verzorg dan de workshop in jullie eigen omgeving. 
De investering voor deze optie is €205,-. Ik zorg voor alle materialen, het enige wat ik van jullie nodig heb is een ruimte van 1 bij 2 meter om de massagetafel neer te zetten. Woon je buiten Rotterdam dan zijn er ook mogelijkheden om de workshop aan huis te boeken. Afhankelijk van de reistijd en afstand komen er dan aanvullende kosten bij. Wil je gebruik maken van deze optie zet dit dan in de beschrijving bij het aanmeldformulier.

>